Информация за доставка

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от "Брънч Фемили” ООД или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти.

Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката. Разходите за доставка се поемат от потребителя и според тарифата на куриерската копмания.

Бързата поръчка, не означава експресна доставка, има за цел единствено да спести време при самата поръчка.

"Брънч Фемили” ООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СТРАНАТА СЪС СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ.,  Е БЕЗПЛАТНА.  ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 4.80 ЛВ. И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 3 ДО 4 РАБОТНИ ДНИ. 

ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ЗА СОФИЯ-ГРАД СЪС СТОЙНОСТ НАД 50 ЛВ. Е БЕЗПЛАТНА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА НА ПОРЪЧКИ ПОД ТАЗИ СТОЙНОСТ Е 4.80 ЛВ. И СЕ ИЗВЪРШВА В РАМКИТЕ ОТ 1 ДО 2 РАБОТНИ ДНИ.

Всички доставки извън описаните по-горе страни или условия подлежат на взаимно договаряне между "Брънч Фемили" ООД и получателя.